Airco Service Vlijmen

Wonen en werken in een aangenaam binnenklimaat,
airconditioning installeren in huis of in de slaapkamer.

Airco Service Vlijmen

Wonen en werken in een aangenaam binnenklimaat,
airconditioning installeren in huis of in de slaapkamer.

Airco Service en Onderhoud

Wij reinigen de airco en zijn filters en controleren de koelgassen

Onderhoud en storingsdienst

Om optimaal te kunnen genieten van uw airconditioning is het wenselijk dat er onderhoud aan de airco plaats vindt. Wij kunnen uw bedrijf helpen met service en onderhoud van alle installaties. Zakelijk onderhoud is bij Airco service Vlijmen altijd maatwerk.

Onze monteur komt bij u langs en kan in overleg met u kijken wat u nodig heeft aan service en onderhoud. Onderhoud zorgt ervoor dat de airco efficiƫnter werkt, dus minder stroom verbruikt en bedrijfszeker is. Bij een airco is het heel belangrijk regelmatig de luchtfilters te reinigen. Want een airconditioning verzamelt veel stof uit de omgeving van de airco.

Onze monteurs hebben de juiste certificaten gehaald om met de koelgassen (koudemiddelen) te werken. Wij reinigen de apparatuur en filters, controleren de koelgassen en vullen deze bij als dat nodig is. Mocht u onverhoopt problemen hebben met uw airco, dan zorgen wij voor een vakkundige reparatie!

Wilt u ook genieten van een aangenaam klimaat? Airco service Vlijmen is sterk in levering, installatie, onderhoud en reparatie van airco voor woningen, kantoren, winkels en service en onderhoud.

De oplossingen die Airco service Vlijmen aanbiedt, zijn altijd maatwerk.

Neem direct contact met ons op

Heb je een vraag of wil je gewoon gelijk een afspraak maken??

Neem dan contact met mij op via:
E: info@aircoservicevlijmen.nl
T: +(31) 06-19008180

STEK gecertificeerd

Airco Service Vlijmen is specialist in het installeren en onderhouden van airconditioners en is volgens de CFK wetgeving STEK gecertificeerd.

Hierdoor heeft u de garantie dat alle werkzaamheden volgens de huidige wetgeving worden uitgevoerd en dat u gegarandeerd te maken heeft met een gecertificeerde airconditioning installateur.

Een STEK-gecertificeerd bedrijf biedt aantoonbaar de duurzaamheid en kwaliteit die u zoekt. Onafhankelijke keuringsinstanties toetsen de bedrijfsvoering en mijn werk in de praktijk.

Koelcapaciteit airco berekenen

Bij het aanschaffen van een airco is het natuurlijk belangrijk om te weten wat de koelcapaciteit. Maar hoe bepaal je de koelcapaciteit van je airconditioning?

Hoeveel koelvermogen er nodig is voor een bepaalde ruimte is eenvoudig te berekenen met een formule in drie stappen.

Vakwerk

Erkende installateur uit jouw regio, leverd uitsluitend vakwerk tegen een betaalbare prijs

Duidelijk

Transparant en professioneel advies & duidelijke betaalbare offertes.

Neem contact op

Stuur ons een mail of bel ons voor uitleg, informatie of een sluitende, betaalbare offerte.

Contactformulier website

7 + 1 =