Airco Service Vlijmen

Wonen en werken in een aangenaam binnenklimaat,
airconditioning installeren in huis of in de slaapkamer.

Airco Service Vlijmen

Wonen en werken in een aangenaam binnenklimaat,
airconditioning installeren in huis of in de slaapkamer.

Airco grote projecten en bedrijven

Het betekent ventileren, filteren, koelen, verwarmen, bevochtigen en ontvochtigen.

SPECIALISTEN IN KLIMAATBEHEERSING

Airco service Vlijmen plaatst niet alleen airco systemen bij particulieren maar ook levert maatwerk projecten voor grote ruimtes, projecten en grote bedrijven, zoals winkels en kantoren maar volledige nieuwbouwwijken. Een nieuw airco-systeem in uw bedrijf zorgt voor een gezond binnenklimaat. Het koelt niet alleen maar kan ook verwarmen. Wij leveren professionele airco-systeem die zorgen voor filtering, zuivering en ontvochtiging van de lucht in het hele gebouw.

Door het verbeteren van de luchtkwaliteit door een professioneel airco-systeem wordt het binnenmilieu in uw bedrijf positief beïnvloed. Bij het goed functioneren van bedrijven en zijn werknemers speelt een goede atmosfeer in kantoren een grote rol, u vermindert daarmee het ziekteverzuim en het verhoogt de productiviteit. Een airco-systeem is een goede investering in uw bedrijf die zich zeker terugverdiend door het terugbrengen van de personeelskosten.

Dus bent u op zoek naar een airco voor uw kantoor, bedrijfshal of productieruimte? De oplossingen die Airco service Vlijmen aanbiedt, zijn altijd maatwerk.

Neem direct contact met ons op

Heb je een vraag of wil je gewoon gelijk een afspraak maken??

Neem dan contact met mij op via:
E: info@aircoservicevlijmen.nl
T: +(31) 06-19008180

STEK gecertificeerd

Airco Service Vlijmen is specialist in het installeren en onderhouden van airconditioners en is volgens de CFK wetgeving STEK gecertificeerd.

Hierdoor heeft u de garantie dat alle werkzaamheden volgens de huidige wetgeving worden uitgevoerd en dat u gegarandeerd te maken heeft met een gecertificeerde airconditioning installateur.

Een STEK-gecertificeerd bedrijf biedt aantoonbaar de duurzaamheid en kwaliteit die u zoekt. Onafhankelijke keuringsinstanties toetsen de bedrijfsvoering en mijn werk in de praktijk.

Koelcapaciteit airco berekenen

Bij het aanschaffen van een airco is het natuurlijk belangrijk om te weten wat de koelcapaciteit. Maar hoe bepaal je de koelcapaciteit van je airconditioning?

Hoeveel koelvermogen er nodig is voor een bepaalde ruimte is eenvoudig te berekenen met een formule in drie stappen.

Vakwerk

Erkende installateur uit jouw regio, leverd uitsluitend vakwerk tegen een betaalbare prijs

Duidelijk

Transparant en professioneel advies & duidelijke betaalbare offertes.

Neem contact op

Stuur ons een mail of bel ons voor uitleg, informatie of een sluitende, betaalbare offerte.

Contactformulier website

10 + 6 =